Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudna tankar

Jag har tänkt förbjudna tankar
Tankar där man inte passar in någonstans
Tankar där man ser att ont och gott inte är en fråga mellan människor utan en fråga som bedrivs i varje människas hjärta

Förbjudna tankar att se sig själv som ondska

Jag kan inte hjälpa mig själv för att jag har gjort så men vad ska jag göra?

Är tanken tänkt så är tanken tänkt.




Fri vers (Fri form) av palindrom
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-15 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom