Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast den modige vågar söka

Människor

Vi människor åker jorden runt

För att hitta oss själva

Lögnens förlängda manifest kanske

Rädslan för att söka svaren

Svaren som finns där

Där mitt framför näsan

Svaren som alltid funnits där

Där mitt framför näsan

Svaren som endast den modige

Vågar se

Endast de svaren är värda å söka

De svaren som finns där

Som alltid funnits där

Mitt framför näsan




Fri vers av palindrom
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-26 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom