Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma

Kurragömma

Leken du leker

Med barn

Du tycker om




Fri vers av palindrom
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-03-14 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom