Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lyckligt förhållande

I min värld full av kaos är du min ordning
Som får mig att känna trygghet
I min värld full av ordning är du mitt kaos
Som får mig att tänka nytt

I din värld full av kaos är jag din ordning
Som får dig att känna trygghet
I din värld full av ordning är jag ditt kaos
Som får dig att tänka nytt

I vår värld full av kaos och ordning
Finner vi balans genom varann




Fri vers av palindrom
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-13 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom