Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet du?

Uppmärksamhet

Att vara uppmärksam

Nyckeln till kunskap

Skärpning dumbom!




Fri vers av palindrom
Läst 309 gånger
Publicerad 2017-06-23 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom