Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Hör du tystnaden
Som uppstår
När hjärtat slutar slå

Hjärtat pumpade
Fullt av liv
Då, när vi var två

Hjärtat varmt och rött
Nu tomt och kallt
När du valde att gå

Hjärtat mitt, försök stå ut
Vi måste ändå tro
Att vi återigen kärlek ska få

Men nu
Det som hörs
Är tystnaden
Som uppstår
När hjärtat

Inte

Längre

Slår




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-22 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan