Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om Längtan

 

 

det onåbara,

det omedelbara

det förlorade

det förestående

det oundvikliga

det opåverkbara

 

till det

från det

styrs vi

av vår längtan

 

det svåra

i nuet

hanterar vi

med

vår längtan bort

från

den svåra stunden

 

sluta aldrig längta

vare sig Du vill

leva

eller dö

 

längtan

har sin egen sång

sjung den!

 

 

 

 

2016-06-23     10:22

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-06-23 09:08



Bookmark and Share


  limerick
Underbara och kloka ord!
2016-11-02

  Vilhelm
så rätt, så vackert, ibland så smärtsamt
2016-07-25

  StinaJ VIP
Så fint.
Ja längtan har sin egen sång
Sjung den !
Vacker strof som jag tar till mig
2016-07-20

  erkki
Längtan är vemodets syster. Vacker och ouppnåelig. Någon man inte vill förlora.

2016-06-23

  walborg
Viktig text - slutar vi längta så dör vi
2016-06-23

  Jan Widströmer VIP
Vackert skrivet.Ja, längtan kan vara en livskraft, därför gäller det att hålla den vid liv. När liknöjdheten infinner sig är det ett varningstecken....
2016-06-23

  Kozo
Tack :-), för råden...
2016-06-23

    ej medlem längre
Kloka, genomtänkta och vackra ord som lyser upp sinnet.
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP