Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommardans

För mej fram till fittan
Med sin dunigt mjuka frans
Jag kan sätta någonting i den
Som är omgärdat med en krans
Och stång det kan du också få
I midsommar kan den stå
Blott och bart mot dina blad
Göra dej uppspelt och mycket glad!
Stöta i ditt horn så klyftan delas
Ingenting ska för oss felas
Annat än fiolerna från logen
Ackompanjerat utav suset ifrån skogen!




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 184 gånger
Publicerad 2016-06-23 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog