Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförglömligt

 

Jag förstår inte...


allt som man skulle göra
gjorde jag


samlade mina sorger i en ask
och kastade den långt ut i havet


Väntade...


och hoppades
att allt skulle försvinna


ner i djupet
för alltid och evigt


Men vinden och vågorna vände
och förde envist asken tillbaka till mig
så här står jag nu
utan att kunna glömma...

 

 

"...och det ska då gudarna veta,

att livet inte alltid är rättvist

och faktiskt ytterst sällan förutsägbart"

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-23 20:59



Bookmark and Share


  Leo Rudolphzon
Sanningens strålkastare
är inte lätt stå i
det hjälper inte ta på sig solglasögon
sanningens strålkastare
vinner ändå till slut
vackert
2016-06-28

  Nils-Robert
Vemodig och vacker text
2016-06-28

  Fem hjärtan VIP
Din text är stark, berörande och vackert poetiskt förmedlad!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP