Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd att leva

Den största risken
Gigantiska möjligheten
Livet

Döden skrämmer inte
Att mista livet skrämmer

Älskar så mycket
Att jag blir rädd
För att leva

Det ovissa gör mig svag
I säkerhet blommar jag

Hur kan kärlek till livet
Nästan bli ett ok
Som blänker i sin skörhet
I sin tyngd minskar kraften att våga

Önskar känna mig fri i min kärlek
Att våga
Hoppa
Släppa
Låta livet lyfta
Med ovissheten som följeslagare




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-23 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP