Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNGFALD PÅ D E R A S VILLKOR

mångfald på deras villkor

reglerad av prospekt

mångfald för alla utom

medlemmar i en sekt

mångfald för alla utom

de som är svartklädda

prospektet är signerat

av fröken näbbgädda

 

 

man har synpunkter på

hur du klär dig

man har åsikter om din gestalt

man ser ner på hur vissa beter sig

man har synpunkter på nästan allt

 

 

mångfald på vilkas villkor?

på diktatorernas?

gävleelitens snobbars?

citycensorernas?

mångfald är bara mångfald

för den som håller med

som böjer sig för trycket

formas av lögnens smed

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2016-06-24 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP