Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KROSSA EU!


UNIONSUPPLÖSNING

jag blir aldrig EU-anpassad

fast takåsarna i paris

kan locks i soluppgångsskimmer

långt borta från dimma och dis

unionen förrädarna bygger

är jag inte delaktig i

fast big ben är pampig och ståtlig

vill jag vara svensk, vara fri

 

 

berlin gav oss mäktiga konstverk

som svävade fram sjuttiosju

och jag skulle vara en kung sen

min självklara drottning var du

det blåste en vind från tirana

en helt annan vind från moskva

men jag sänker aldrig min fana

den blågula passar mig bra

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/1 2016

http://4.bp.blogspot.com/-EeeXIFoJlS0/Tl39q7y2JZI/AAAAAAAACko/9FGOVwoLI3k/s1600/ANTI-EU+FLAG.png

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2016-06-24 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP