Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker inte nämna ditt namn

Snälla säg att du saknar mig
lite
något...
ring
eller skicka ett litet sms
Jag saknar dig
din beröring
tror jag blir tokig
Försöker att inte bry mig
vill vara kall
men jag känner tårarna
och dra åt helvete med dem
varför röra

är jag ding eller du
eller var vi
men nu är något annat
varför blanda ihop dåtid

men du är kall
upptagen
varm
mycket för dig
och jag bara vill luta mig emot dig
känna dig
du
du du

Förstår du
eller vill du inte förstå
vill du inte tvingas säga nej
eller har jag fel när jag tror att du bryr dig
Jag har nog fel
aj aj aj
ont

När katten går kring het gröt
och gröten är alldeles för het........




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-24 19:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känner en som har katt
en tjejsare med spatt
som går kring het gröt
blir kär som genom en stöt
skriver text dag som natt
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen