Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag är och förblir ...

... din vän
oavsett 
vad som händer
och sker ...

Kommer ej
några kärleksbetygelser
eller andra emotioner
som visar hur mycket
jag dig behöver,
ge uttryck för ...

... i alla fall
inte några adresserade
som du direkt
behöver riskera att se
och ta dig till ...

... om du inte anstränger dig
och kikar närmare
för att du kanske så vill ...

Men det jag känner för dig
vet du innerligt väl om
eftersom du fått erfara
hur mycket jag dig älskar,
tycker om och bryr mig om ...

Min kärlek till dig
och det du betyder för mig
finns obevekligen oförändrat kvar
i varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig 
även om jag 
för att du så önskar
ej visar det jag känner inför dig ...

Det må så vara
att tiden går
utan att jag dig 
åter träffa får ...

... Men i din närvarande frånvaro
är det jämväl så
att du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-25 05:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skrivet med djup känsla!
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP