Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mind Controll à la fucked up!

Är det så här det ska vara?
Bara att acceptera eller slå huvudet blodigt?

I min omslutna sfär hittar jag inte ut
men bidar min tid då även det har ett slut

Min verklighet är det som råder här och nu
det förändras - konstant

Jag ber Ingentinget att låta mig vara
vill inte ha honom som min skugga

Låt mig få finna mig i det vackra
det som jag förundras över


Snälla

Bara för denna gång
Jag kan brinna när jag dör
Bara du låter mig få detta

För en gångs skull

Snälla
Snälla
Snälla

.....




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-26 15:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mind control ska du aldrig acceptera.
Jag blockerar alla som ägnar sig åt sådant.
Det kan givetvis vara svårare offline...
2016-06-26

  M:tin
Berör!!!!!!
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa