Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTERTANKE-MINNEN

Allt är stilla, sjön ligger spegelblank.
Tycker till och med att fåglarna flyger lugnt idag.

Vinden drar genom träden på ett sorgset sätt.
Känner så mycket, men har svårt att sätta ord på känslorna.

När gråten lossnar då löses knutarna upp.
Gräset är daggvått och solen skiner.

Det är som om jag vaknade först nu!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-26 09:30



Bookmark and Share


  thyra
Känner ändå din känsla i diktens ord. Fint!
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP