Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*GRÖN*


Du är Vacker*Ung*Grön
Växer Fort Upp*Ikapp mot Solens
Varma*Strålar
Jag Sjunger*För Dig
Morgon*Kväll
Då*Spirar dina*Vackraste
Gröna*Blad*Upp
DET*GLÄDJER*
Mitt*HJÄRTA*SJÄL*

26/6-15 Av*i.Åberg





Fri vers av Irene Åberg
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-26 11:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt skaldat!
2016-06-27

  Niliboy
Har just blommorna våra som mitt ansvar, men jag skall sjunga för dem å tack för påminnelsen denna söndag!
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg