Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIEMANNEN & BRÖDERNA DJUP

ultravänster
ultrahöger
piss i mississippi
kom ihåg vad
malcolm sade:
"never trust a hippie!"
ultravänster
ultrahöger
trampa i klaveret
pladderkaspers röst når
aldrig utanför kvarteret

LARZ GUSTAFSSON 26/6 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 523 gånger
Publicerad 2016-06-26 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP