Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

facebook talar om vad du gör


facebook talar om vad du gör
att du nyss varit på bio
sett ny film
med ny tjej
livet efter dig
kanske borde jag ta det
som ett tecken




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-26 16:46



Bookmark and Share


  Zandor
ja fy faen för facebook
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP