Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SLUTLIGA EU-UTTRÄDET

Jag räknar mig i och för sig INTE som EU-medborgare. Jag är svensk. Men eftersom mitt land - tyvärr - gått med i det Fjärde Riket har jag mot min vilja blivit kollektivansluten, som folk fordom blev till SAP och Svenska Kyrkan.

Nåväl. En dag kommer jag att göra min slutliga sorti. Den äger rum antingen genom att Jesus kommer tillbaka för att evakuera Sin församling eller genom att jag dör kroppsligen. I vilket fall som helst triumferar jag då över EU-hydran, monsterstaten.

Himmel och jord ska också förgås. Det gäller även EU. Inget i den här skapelsen varar för evigt. Ja, jag HAR läst "Tintin och den mystiska stjärnan". Det var den första Tintin-boken jag läste. Men nu är det inte serier det handlar om utan verklighet. Apokalyps betyder "uppenbarelse". Uppenbarelseboken, Bibelns sista bok, talar om undergång, men också om nya himlar och en ny jord, där rättfärdighet bor. Pånyttfödelsens nålsöga är den passkontroll man måste igenom för att få medborgarskap i Guds Rike och del i nya himlar och en ny jord.

Tiden är på min sida, men framför allt är Gud det. Och Han är definitivt ingen EU-förespråkare.

Här i Sverige tycks nu en överväldigande majoritet vara för att landet förblir i EU. Det beror på att människor blivit hjärntvättade med skrämselpropaganda från ja-sidans strateger och opinionsbildare. Media har ställt sig i ja-sidans tjänst.

Och Vänsterpartiet tycks bestå av en massa småborgerliga akademiker som är EU-förespråkare. Schade! Även Miljöpartiet har svängt. Det har inte SD. Det är ju glädjande, men det partiet är något jag absolut inte vill befatta mig med eftersom de uppenbarligen är för NATO.

Ett vidrigt läge således. De flesta tar ställning för kapitalistträsket. Men, som sagt, en dag är det slutdebatterat. Nej-sidan vann på Golgata.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/6 2016

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2016-06-26 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP