Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundera

Vrida och vända
försöka förstå

Minnet går fram och tillbaka

Verklighet och tolkning
Ett val eller två

Kan det verkligen vara så?




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 375 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-06-27 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du anar inte hur jag känner igen mig i din text!! Jag är väldigt bra på att överanalysera saker i mitt liv, vilket kan vara lite jobbigt. Och det där att minnet går fram och tillbaka... du gestaltar det så bra!
2016-07-29

  Lars Hedlin
Valet sker efter upplevelsen eller så väljer vi före ...
2016-07-11

  Minkki VIP
svaret - ja och nej, om Du frågar mig
en bra text!
2016-07-09

  aol
Ibland kaos ibland vishet bra skrivet vännen.
2016-06-30

  Nils-Robert
En rar text som ger eftertanke
2016-06-29

  Nils-Robert
En rar text som ger eftertanke
2016-06-29

    ej medlem längre
En sanning kan vara flera! :D
2016-06-29

  Hon kallar sig poet VIP
Ja du ers Klurighetensjälv
2016-06-28

  Rise Little One
Hmm ett klurigt ämne verkar det som för din kluriga penna...
2016-06-27

  lila fjäderblomman VIP
Ja det är bra att vrida och vända för att förstå. Minnet kan man inte alltid lita på..
Här vekar diktarjaget ha hamnat i ett dilemma. Bra beskrivet!
2016-06-27

    ej medlem längre
Bra fråga... Gillar texten.
2016-06-27

    Dan Myrbeck
På de flesta områden i livet
blir vi nog aldrig fullärda.

Inte ens jag.
2016-06-27

    ej medlem längre
Kluriga rader med stort innehåll.
2016-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Understundom är det så, ja!
Känner igen mig i din fina text.
2016-06-27

  Quasimodo
Så mycket kan livet vara och bli, en stor röra av allt!
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"