Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN CIRKUS TILL ZOO

någon fick sin fåfänga sårad

fick ingen uppmärksamhet

pappa hade annat att göra

redan som barn gick man bet

någon ville hämnas för sveket

männens fel är det, minsann

någon ville sminka bort sin blekhet

via en attack mot en man

 

 

allt blev till en clownmask på cirkus

ingen ville lösa biljett

skammens tårar löser upp sminket

löjligaste clownen man sett

hur ska någon plan bli iscensatt?

vem blir nästa offer, månntro?

kravet lyder: "allting, nu genast!"

scenen går från cirkus till zoo

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2016-06-27 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP