Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR EN ROBOT

(MEL: "THE ROBOTS", KRAFTWERK)
du används som en go between
och blir betraktad som maskin
du är en robot
ditt egenvärde är nu noll
du står under en makts kontroll
du är en robot
du är ett simpelt föremål
som om du vore gjord av stål
du är en robot
du programmeras om ibland
men du är alltid mellanhand
du är en robot




LARZ GUSTAFSSON 160627

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2016-06-27 18:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jeremiel:
Helt underbar låt med ett helat underbart band.

"Vi"? Som om vi skulle kunna styra kapitalismen???

2016-06-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.youtube.com/watch?v=NL3NqfFTec8

efter katastrofala väder översvämnings i hela Europa jag är rädd att vi måste förbereda militära robotar!

2016-06-27

  Jeremiel
Viktiga underliggande frågor väcks;
Varför låter vi det hända?
Hur hindrar vi det hända?

Kommer ihåg när låten kom.
We are the rrrrobots.
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP