Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Tillägnad*Min*Kära*Pappa*

John*Åberg
Som var En*Underbar*Genialisk*
Konstnär*Enormt*Kreativ*Otroligt*
Empatisk Sympatisk Glad Ärlig Mysig.mm.
Tack För*ALL*KÄRLEK*
Som du*Begåvade*oss*Med*
KÄRA*PAPPA*DU*VAR*BÄST*
Din dotter*Birgitta*

29/6-16 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-29 14:08



Bookmark and Share


  aol
Underbar hyllning till din pappa blev rörd i hjärtat.
2018-03-15

    ej medlem längre
Fin hyllning till en älskad pappa! Vacker bild!
2016-06-30

  Niliboy
Ja, en jättefin hyllning till far, jag älskade också min far som nu lever i anden å själarnas vandring
2016-06-29

    Dan Myrbeck
Fin text o fin bild!
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg