Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR EN KVÄLL I SLUTET AV JUNI

så tänker jag i juni:
oktober har sin tjusning
och när oktober kommit:
februari är en ljusning
så tackar jag för dagen
som börjar nå sin ände
en skön och härlig sommardag
när goda saker hände


LARZ GUSTAFSSON 29/6 2016
s




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2016-06-29 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt när goda saker händer vännen!
;)
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP