Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygdemönster

Hon bjuder upp till dans så tätt intill
En kerub som trånar efter frenesi
"Har licensen gått ut
Ber vi om en ny"

Där det skymmer ber du mig om mer
Tjuter om saliggörelse från ovan
I kvällsljuset lider vi alla för mer
Räddningen står runt hörnet

Det här är inte slaveri
Inget översitteri
Men om jag är trött
Och du spenderar mig till sängs?

Det som gör dig fri
För dig hit min vän
Vad du behöver
Finns här runt omkring

Himlen kan få dröja
För nattöppna kiosker
Har en avgift för vandrare
Så länge frisyren håller måttet

Så många kvarter till dig
Tusen meter till för dig
Tårar är inte allt som är vått
Tusen gånger om för dig

Skulle auktionera ut min själ för dig
För att få brinna upp i din säng
Allt för dig när inget är att förlora
För seraferna lovsjunger oss så ljuvt




Fri vers av Arvast
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-29 23:23



Bookmark and Share


  objekt3
Breton frågade sina modiga vänner och kollegor vad de sade när de nådde klimax ... hans vännina svarade Marie, min systers namn eller Juan namnet på en man. Jag älskar hettan och den där brinnande kärleken här och den vill verkligen svulla sig över horisonten men du river ner den rätt så fint till något rörande
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast