Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstform






Lägg ut ditt alster
På skogsbacken
Vid livets gryning

Kommer sol
Kommer regn

Och något rådjur som
vandrar förbi och skiter
på det. .. plupp,plupp.
bland grönskande snår


Än sen

Ord och Handling
Är ändå fött av livet

Och mer kommer att
bli dig givet

Tills det blir dags.

Och Du Tar det stora
stilla tysta klivet.

Och faller likt ekorrbärets
Mogna frö ner i glömskans
Livgivande mull.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-30 09:47



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du ser livet som det är. Och även dess oundvikliga slut! Mycket bra diktat!
2016-06-30

    ej medlem längre
gillar också den här,naturnära och humor i en bra blandning!
2016-06-30

    ej medlem längre
den andas kloroform
och cyklar, gillar +
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP