Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du skulle vara mitt filmslut


du skulle vara
mitt filmslut
det där lyckliga

men istället...

julia roberts åker fortfarande runt
i limousinen
meg ryan väntar förgäves högst upp
i empire state building
baby sitter fortfarande
i hörnet


...istället sitter jag fortfarande här
och väntar
på ett jävla
sms

kommer aldrig vidare




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-30 12:10



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
Känner så väl igen detta. Hur många gånger han man inte suttit där med telefonen i handen...
2016-07-10

  Elina Vacker
Den gillar jag, vasst språk och fräckt indrag av filmhistoria och sen det egna inte fullt lika glamorösa livet

Snyggt!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP