Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag - ingen dag


hon vill att du ska tänka
på henne

varje dag

och du tänker
aj
hon smular sönder mig

varje dag

och nu vill du inte
andas längre
inte tänka

ingen dag

inte alls




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-30 12:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hon vill upptaga hela mitt sinne, tänkande o hjärta

ock så skola ske.
2016-08-04

  Quasimodo
Här kastas tankar och känslor in i ett tomt ingenting, berörande!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP