Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat besök




Påkörd av en
Blöjlångtradare på väg
mot Stormarknaden
För avlastning och påfyllning
Voltade ner i diket och sedan
Upp mot en Hästhage där Lasten
Spreds,landade mjukt när Hästar
Stod och putsade varandra med
Gnagande tänder och förvånat
Vände sig om och såg ner på
skrikande chockade människor.
Som sprang omkring nere vid backen
Och Dyngflugorna fick andra intressen
Tänk vad konstiga varelser kan hitta på
När friden bryts och det plötsligt blir kaos
I en lummig kvälls Solig Sommarhästhage.




Prosa av Sefarge VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-30 20:53



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Det är en impressionistisk ögonblicksbild
av ett annorlunda "Intåg i Sommarhagen", du spelar upp här.
2016-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Inte utan att jag skrattade inombords åt detta dråpliga drama.
2016-07-01

  Karina"Kia"
Här sitter jag och småskrattar..fast det är inte kul..detta va ju tragiskt..men en undertext av det som hände blev ett driv av dumhet kul....

Vilken text du står ut med..och lyckas måla upp..detta är ju nästan att det skulle vara skatt..skratt på denna..
Tack för denna läsning med ett avarlig
hästlass av blöj halvhjärtat försök att med detta skämt att få en åker minne på landet..det va inte bara att kolla på grannen när man öppnar ytterdörren..detta va en skitrolig historia På landet!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP