Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Göteborg*


Nu tändas åter ljusen i min Kära Stad
Vackra Göteborg
Här är Livet så Glatt
i Parker*gator*torg
Här Trivs jag Allra Bäst
Tack*för att Du*Finns
Mitt*Kära*Göteborg

30/6-16 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-30 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det en vacker stad vid västerhavet!
2016-06-30

  Niliboy
Jag älskar Göteborg sedan jag var 16 år å gjorde stan som jungman på Kalmarsund Xll.
2016-06-30

    Dan Myrbeck
Inget slår känslan
av ens egen ort,
det är stort.
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg