Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Forever*


Lyckan
Kommer
Lyckan
Går
Önskar du att den Består
Visa ditt Varma Hjärta
Lyckan*Finns*Med*Dig
Forever*True*

30/6-16 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-30 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så sant och fint!
2016-06-30

  Niliboy
Mycket fint å alla vilja vi följa ditt råd å maning!
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg