Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tågpoesi, och, hrmm..


av jord, en illusion

av jord
kommen
av jord
en illusion

aska till aska
och även du
är någons hund

dina ögon
har aldrig
levt så väl
som i underjorden




Fri vers av virre
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-05-08 17:23



Bookmark and Share


  Joar
Fint skrivet! Det är nästan så att man börjar tro på 'the matrix' ;)

ps. Man ska inte hacka på stavfel, men väl, inte "väll" :)


MVH Joar
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

virre