Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa liv



Hon är ända framme vid kanten,

hennes tårar har torkat nu.

Avgrunden ser mot henne.

Hon ser ner i den.

Den känns inte hotfull,

bara lugnande.

Hon tänker på sitt barn,

som redan är där

sedan länge.

Längtan har blivit för stor.

Valet är inte svårt.






/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-05-08 22:24



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
FÖR stark text...
Mina ögon tåras o jag fryser..
Ja i samma sits vore inte mitt val heller så svårt ( fast hoppas ändå jag kunde motstå, till förmån för min andra barn )
2006-05-10

  Jessi
Sorglig så det gör ont i hjärtat. Vore det jag som stod där skulle valet inte heller vara svårt
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina