Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2016 året jag blev galen

Påhittat ljug är fan så mycket roligare än

Rationellt trams i konstant förändring

Frihetskänslan att slippa förhålla sig till rätt och fel

Chansen att bli odödlig är lockande men inte drivande

Just nu dansar texterna med mig

Försvinner iväg ut på solon

Det svänger!

Får jag lov

Jag är en danssugen mytoman med storhetsvansinne och drömmar om evigt liv

2016 året jag blev galen




Fri vers av palindrom
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-07-01 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom