Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagens sorg

Läkningsprocesser
Tidtagningar
Likviditeter
Parader och skådespel
Det finns tid för under
Det finns meningar
Det finns hjälp att ge

Drar mig undan från mitt startnummer
Sitter lugnt på avbytarbänken
Ett kadaver i punkrutiga byxor
I kontakt med människor jag ständigt saknar
Bryter de planer jag aldrig smider
Vankar på altanen i sinnesröken och
Memorerar mina grannars registreringsnummer

 

 




Fri vers av Arvast
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-01 21:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Hej
Det är jag igen :-)
Texten jag såg framför mig vill jag likna vid en liten sjö men när jsg läser den så finner jag ett världshav, djupt och omöjlig att bottna i. Din text har också en häftig spretighet som drar i många olika riktningar. Hoppas många läser den och bjuder på kommentarer
2016-07-01

  Maiah VIP
Spännande text
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast