Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödljus

I bärnstensljus glider du som en mannekäng
Mödrar dukar under i din bländande charm
Vid gryningen på pendeltågsstationen
Under industrilandskapets rök
Önskar jag tillbaka allt jag inte längre når

Vi höll det i handen likt vildar
Om du stannade hos mig i lekparken
Skulle jag titta i smyg
Under ditt bälte
Då jag egentligen borde hålla mig i styr

Tillfället väcker bilder till liv
Om ett villigt liv längs en andra väg
Allt som tillhörde oss
Finns inom viljans räckhåll
I glömskans försonande trädgård




Fri vers av Arvast
Läst 164 gånger
Publicerad 2016-07-01 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast