Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktar det som varit ...

... det som blev
och är 
nu och här ...

Tänker på
allt som fått mig
att förundras
nu som då ...

För stunden
begrundar jag det jag ser ...

... men det är 
rätt sällan jag vare sig
förundras eller undrar mer
över det som sker ...

... eller som kommit bli
genom  evolution
och konsekvenser
över tid
på grund av
alltför mångas
oförmåga och eller ovilja
till att vare sig se 
eller lära
av det som ej
längre är i vårt liv
utifrån ett mer
retrospektivt perspektiv ... 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-02 17:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Förmågan
Att bearbeta
Sin egen historia.
Inte andras, påhittade
Från
Tv.Film.m.m
Klokt efterbetänkligt
Skriftat!
:)


2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP