Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla var och en ...

... vår egen lyckas smed ...

En sanning 
vi svårligen kan bestrida ...

Men att i ensamhet lida
är ingen god inspirationskälla
för den kreativitet och inspiration
vi behöver för att finna ut
någon som helst form
av verklig lycka värd att smida ...

Ty lyckan i sig
är över tid
visserligen unik
för varje enskild
person och individ ...

Men för de allra flesta är
källan till lycka och sinnesfrid
någon att älska, bry sig om
och tycka om
som de kan få
smida lyckan tillsammans med ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-02 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP