Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker kärleksfyllda tankar ...

... om och till dig
som är så innerligt
ämnad för mig ...

Saknar och längtar dig
nära tätt intill mig ...

Ty jag älskar dig
och du fattas mig ...

Men ...

... oavsett 
är och förblir jag din vän ...

Ber dock ej om ursäkt
för att jag hoppas på fortsättningen ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-02 23:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppet finns där alltid...
2016-07-03

  CLang
Mm
som är så innerligt ämnad
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP