Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är så oändligt mycket vackrare ...

... och allt 
känns så innerligt 
mycket enklare 
när jag är tillsammans med dig ...

Kanske ter det sig
som romantiserande
verklighetsfrämmande
skitsnack för dig ...

Men om
du blott stannade
en lite längre tid med mig
så skulle du inse
hur mycket jag underdriver
den positiva inverkan
det har att få älska
och bli älskade av dig ...

... på mig ...

... när du får 
känna allt och mer därtill
som jag vill
och  har att ge till dig

som du med din
blotta närvaro 

väcker till liv inom hela mig ...

Saknar dig, älsklingen min!

Du fattas mig ...

... eftersom 
jag är och förblir din ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-03 05:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert och kärleksfullt, som nog inte lämnar någon oberörd!
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP