Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrutinen

Jag står där
Å tittar på dig
När du sover

Jag gör mig beredd för
Att få ordning på huvudet
En promenad
Muskler som får arbeta
Det är så jag börjar
Det är så jag kommit på
Att jag vill börja min dag

Men ligg du kvar
Du ser lycklig ut
Sover så vackert
Jag väcker dig med
Frukost på sängen
Och en rolig historia


När jag kommer tillbaka




Fri vers av palindrom
Läst 147 gånger
Publicerad 2016-07-03 16:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv går jag en timme på morgonen, efter frukost. Vill inte vara utan den biten.
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom