Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken lever sitt eget liv ...

... i 
varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig ...

Likväl lyssnar jag 
i min ensamhet
sällan på musik  ...

Inte för att jag inte vill ...

Men kanske mer
för saknaden i sig
som den väcker inom mig ...

En saknad 
som nästan är lika stark
som den jag känner 
i min längtan efter dig ...

Dig som förmår
väcka känslor inom
som skapar ny musik i mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-03 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP