Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för många goda tankar ...

... människor tänker
förblir blott goda tankar
som de ej 
vare sig
förmedlar i ord
eller handling ...

Samtidigt som
de förundras över
att det är så få
som någonsin får
vad de verkligen behöver ...

Men vackra ord
och goda tankar
behöver omvandlas
i praktisk handling
för och till 
de vi älskar, tycker om
och bryr oss om 
i vår närhet ...

... för att vi 
ska få uppleva
en värld
i positiv och kärleksfull
kontinuerlig förvandling ...

Låt dina vänner
och andra som du känner
få höra och känna
vad du för dem känner ...

Jämväl
och än mer
den du lever med
och eller 
som du älskar, 
tycker om 
och bryr dig om ...

... Den som
med sin blotta existens
dig skänker
glädje, lycka
kraft och livsenergi ...

Ty precis så som
den gör för dig
behöver den 
för att kunna
fortsätta vilja 
finnas i ditt liv
på alla sätt och vis
få känna sig älskad,
bekräftad och behövd
minst lika mycket av dig ...

... oavsett 
vad som i era liv
händer och sker ...

Om ej ...

... så är det precis 
som det är för dig
när du ej får det du behöver ...

... att de du 
älskar, bryr dig om
och tycker om 
till slut ej längre finns mer ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-07-04 08:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En innerlig och sann brandfackla! Livet är i nuet...
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP