Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skadad fjärilsvinge

bruten fjärilsvinge
skadad
ärrad
långt inne i själen
vilsen
bland människornas skrattande ansikten

den stora världen
den skrämmande tanken om att allt är möjligt
potentialen som omvärlden ser
går fjärilsvingen förbi

en hemlig önskan
djupt därinne
en obekräftad känsla
tre ord
så betydelsefulla
osagda
får fjärilsvingen att ifrågasätta sin egen existens




Fri vers av brokensoul
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-04 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul