Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens mörker

mörkret lägger sig utanför fönstret
ger energi till tankebanorna
som i sin tur väcker vagnarna
påbörjar resan genom kaoset
så mycket som ska sorteras
bearbetas
gömmas undan i olika fack
allt det som inte får finnas i ljuset
hittar fram genom mörkrets labyrinter

tunga ögonlock
vägrar släppa det medvetna
till drömmarnas land
gå vilse i gångarna
byta ut kartorna
mot en otydlig kompass




Fri vers av brokensoul
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-04 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul