Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista versen...

Tårar är salta
men jag tänker inte gråta
inte nu

Det vi alla vetat
innerst inne
jag tror det händer snart

Jag tror
jag hoppas
du får komma hem nu
hem till sista adressen
låta dig vila
bli frisk
i landet där inga sjukdomar finns
på planeten där allt är bra
från morgon till kväll
där du kan använda dina ben och gå igen
där du förstår och är den klokaste av alla

Min vän
min älskade
det är dags att göra slut på refrängen
dags att sjunga sista versen
i detta nu som inte är värdigt
inte är du
inte ett endaste dugg...
och jag älskar dig så mycket att jag ber dig gå
snälla sjung med mig
Is this the way to Amarillo?



Faaaaan! Nu gråter jag i alla fall!




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-04 17:17



Bookmark and Share


  aol
Texten grep så tag i mitt hjärta jag gråter med dej,
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen