Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barcelona




då lämnar vi varandra igen
och det är väl så
att jag blir lämnad av dig genom mig själv

på precis samma sätt
som gatorna spolas rena här
varje natt

så halkar jag runt i eftersvallet
av alla skoningslösa och
självklara intryck
den iskalla insikten

att hennes puls slår vidare

utan mig




Fri vers av Molgan
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-08 20:29



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Eftersom Barcelona har varit min hemstad lockades jag av titeln, men dikten var minst lika lockande. Mycket bra!
2006-10-27

  Axel Vinter Persson
fantastiskt slut! gillade den korta och koncisa tonen men är liknelserna är allt utom det. knäcker.
2006-06-07

  Sanningsägaren VIP
Back on track!
har saknat dina ord
You rule!
Tack!
2006-05-11

  Dan Linder
rysningar, mannen, rysningar. Du skriver om saknad och avsked på ett sätt som jag blir avundsjuk på. Det är skitbra så fortsätt för all del!
2006-05-08

  Saga-Sofia
Barcelona, henne vill vi låna ;-) Välkommen hem. Du är saknad.
2006-05-08

  leopardia
och ibland fastnar man när andras insikter slår hårt och talande och liksom lämnar en sån där smak av gillande efter sig... (la la la, jo, diktjagets insikter...) jäkligt bra helt enkelt
2006-05-08

  madinsane
som ny.. ny.. nyknuffad.
ute i verkligheten.. liksom långt ifrån alla mjöliga poeter.
det är nog där man växer mest..
jag är trots det glad att jag stannade..
men du har vuxit på dig.
me like!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan