Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi får aldrig välja när livet tar



Sorgen
bor i mig
som en tyngd
spärrar vägen
som en mur
hindrar mig att nå
i ord och känsla
´
Jag är så trött
så trött och ensam
så oändligt ensam
alla orden inom mig
faller stumma till marken
när jag försöker tala
sorgen tystar dem
ingen talar längre
mitt språk
eller jag talar inte
längre de andras
jag fick inte välja
det var smärtan
som valde mig




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 643 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-06 13:46



Bookmark and Share


  Urban Dafteke


vi är väl
bara handplockade
soldater

nyttiga idioter som bär
åt dem

brabra


2016-12-12

    Birgersdotter VIP
Berör mig starkt-som är mitt i sorgen.
2016-11-11

  anits VIP
Mycket starkt gripande och berörande skrivet!
2016-07-31

  Blomma-Stjärna VIP
så sant så - när livet tar - inte är det vi som säger varsågod! - vi lider, tyngs, mattas av - och det beskriver du så bra!
2016-07-19

  ~Leonardo~
Ja den här känns rakt in i en.
Stark och realistisk. Äkta vara.
2016-07-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
En text som verkligen känns i hela kroppen.....
2016-07-11

  Lars Hedlin
Oerhört stark i närvarande känsla som berör
2016-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket tung känsla...då finns det inga ord som hjälper, då behöver man närhet för att dela sorgen med någon annan...
2016-07-09

    Annika J
Mitt i all smärtan fina iakttagelser av sorgens väsen. Man är så oändligt ensam i en sorg, en smärta . Ingen talar längre mitt språk, och ändå måste jag tala. "Så länge jag teg,,,,"
2016-07-08

  lodjuret/seglare VIP
En text är i alla fall talande och då en läsare kan då fås att reagera litet hur som helst då den tolkar. Läsning utan reaktion är det ju få som efterlyser.
2016-07-08

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande ord fyllda av smärta och saknad
Kramar
2016-07-08

  Änglaögon
Smärtsamt läsning, kramar om...
2016-07-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag beklagar detta, min vän.
Vi har också sorg i familjen.

2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius