Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och dessa tankar….

Det är aldrig tyst
det är aldrig stilla

Sorlet i mitt huvud
slutar aldrig att väsnas

Inte ens i sömnen
får jag vara ifred



Men så vill jag inte
sluta att tänka heller

Slutar sinnet
så är jag nog död

Men ibland
just ibland

Vore det skönt
med lite
lugn och ro




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-06 18:07



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Har du snott min karusell.
2016-07-07

  Alexander Gustafsson
Här är det tyst som graven, men det betyder inte att jag inte förstår vad du menar.

2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa